Alle categorieën

Service

Wij streven ernaar
Bouw Ons Eigen Merk

Maak online onafhankelijke merken en gebruik online merken om
Stimuleer offline verkoop.

ORIGINAL MATERIAAL FABRIKANT

De productiemethode wordt voortgezet in consignatie waarbij de koper de ontwikkelingsintentie ontvangt en het eindproduct produceert met het handelsmerk van de aankoop. De productiekosten kunnen worden verlaagd omdat de koper niet hoeft te worden uitgerust met productiefaciliteiten.

ORIGINAL DESIGN FABRIKANT

Fabrikantontwikkeling - waarbij het productiebedrijf zich ontwikkelt en producten ontwerpt met het handelsmerk van de koper volgens de vereisten van de koper. Het is een systeem dat een totaalservice realiseert voor alle processen, van productplanning tot ontwikkeling, productie, kwaliteitsbeheer en levering, gebaseerd op eigen technologie en capaciteit van het productiebedrijf.

ONS DOEL

We hopen producten te maken die onze klanten zijn
Zijn tevreden over

Aangepast ontwerp

STREVEN TOT BOUWEN JE EIGEN BRAND

Het bedrijf heeft met succes vele binnenlandse en buitenlandse handelsmerken geregistreerd in China, de Verenigde Staten, de Europese Unie en andere landen. Onze merken opereren in verschillende modi in high-end boetieks, supermarkten, grensoverschrijdende e-commercebedrijven en one-stop-outdoorwinkels. Door ons te concentreren op het ontwerp, de ontwikkeling en de innovatie van onafhankelijke merken, is een groot aantal toonaangevende producten met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten, een sterk concurrentievermogen op kwaliteit en een hoge merktoegevoegde waarde gevormd om ons te helpen de hoogwaardige waardeketen te veroveren.

Maak online onafhankelijke merken en gebruik online merken om offline verkopen te stimuleren.

We concentreren ons op een reeks stofzuigerproducten, breiden productcategorieën horizontaal uit en bieden klanten meer keuzes. We hebben een merkafdeling en een R & D-centrum opgezet in Suzhou. We zijn van plan overzeese magazijnen in de Verenigde Staten op te zetten om goederen rechtstreeks aan lokale groothandelaars te leveren, om extra kosten te vermijden die door tussenpersonen in rekening worden gebracht.

Contact

Neem contact met ons op voor vragen of overleg

Populaire categorieën