Alle categorieën

OVER ONS

Suzhou AZA schoon
Elektrisch Technologie Co., Ltd

Is een professionele fabrikant en exporteur van schoonmaak
Apparatuur

Bedrijf Introductie

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co.,ltd is een uitstekend stofzuigerbedrijf en gespecialiseerd in productontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole. Het werd opgericht in 2009 en is gevestigd in Suzhou, een prachtige stad in de buurt van Shanghai.

Het bedrijf heeft een oppervlakte van 10000 vierkante meter, inclusief spuitgietfabriek, assemblagefabriek en laboratorium. En hebben BSCI commerciële en sociale standaardcertificering en ISO 9001-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem. Het bezit nu een jaarlijkse capaciteit van 1,000,000 VC's met 4 assemblagelijnen en meer dan 150 professionele medewerkers die volledig in dienst zijn. En heeft ook een professioneel en technisch team op hoog niveau, geavanceerde apparatuur voor de productie van stofzuigers en testapparatuur.

De producten zijn geslaagd voor UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD internationale certificering. En hete verkoop in Europa, Amerika, Australië, Azië en andere landen en regio's. Ze worden zeer geprezen door klanten over de hele wereld.

OEM- en ODM-samenwerking kan worden verleend. welkom om ons te bezoeken en een goede samenwerking te hebben.

Ontwikkelingsgeschiedenis

Onze producten worden goed verkocht in Europa, Amerika, Australië, Azië en andere landen en regio's. Zeer geprezen door klanten over de hele wereld.

Ontwikkelingsgeschiedenis
2009

Gevonden injectiefabriek in Suzhou en leverancier van injectieonderdelen. Met 9-delige injectiemachines leveren we 10,000 stuks injectie-onderdelen per dag. Door deze ervaring weten we meer over de branche en verzamelen we meer informatie over de leveranciersketen.

2010

Export- en importbedrijf gestart en eigen kantoor en showroom opgezet

We sluiten ons aan bij Alibaba om stofzuigers te leveren en de gouden leverancier in Alibaba te winnen. We wonen ook Canton Fair en andere beurzen bij om meer klanten te ontwikkelen.

2016

Bedankt voor de steun van klanten, we vestigen een eigen productiefabriek in Suzhou.

De fabriek heeft 2 productielijnen met meer dan 11 stuks producten. En we ontwikkelen een marketingafdeling, een R&D-afdeling, een productieafdeling, een QA-afdeling en een administratieve afdeling, in totaal 80 personeelsleden.

In dit jaar ontwikkelen we 4 stuks nieuwe producten. Ontvang ook de Electrolux- en ALDI-bestelling, waardoor we meer ervaring hebben met promotiebestelling en merkklant.

2017

Verhuizen naar onze nieuwe basis, het nieuwe gebouw met 2 verdiepingen. Totaal 4 stuks productielijnen, 150 stuks personeel en 18 stuks producten. Wijden aan draadloze stofzuiger, we voegen 20 stuks nieuwe klanten toe.

2019

Focus op draadloze stofzuiger en online klant, we ontwikkelen de telescopische buis voor draadloze stofzuiger, waarmee onze klant $ 3 per stuk kan besparen en het marktaandeel van 50% kan behalen. Het helpt ons om in 2019 gereguleerde ondernemingen te zijn.

2020

Vestig ons eigen laboratorium en heb meer dan 15 stuks testmachines speciaal voor draadloze stofzuigers en mope-stofzuigers, inclusief prestatietestmachine, productbetrouwbaarheidstestmachine, motorlevensduurtest, borstelbetrouwbaarheidstestmachine. Ook ABR Laboratory, het Simuleer gebruiksscenario's van klanten, voer betrouwbaarheidstoepassingstests uit.

Onze eer

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LV-extensie
REACH
RoHS
UN38.3
Zeevrachtcertificaat

Retailer-partners

We Hot Sale In Europa, Amerika, Australië, Azië en andere landen en regio's. Ze worden zeer geprezen door
Klanten over de hele wereld.

Retailer-partners

Key Products

Contact

Neem contact met ons op voor vragen of overleg

Populaire categorieën